Tuesday, November 4, 2008

Reflection I

5 comments:

Rizobreaker said...

Δηλώνω θαυμαστής σου!!!
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!

Έχω ένα κόλλημα με τη φωτογραφία γενικά και ελπίζω να μπορέσω στο μέλλον να αποκτήσω μια αξιόλογη μηχανή και να μάθω και μερικά βασικά τεχνικά πράγματα... Μέχρι τώρα αρκούμαι στο να θαυμάζω τις φωτογραφίες άλλων (όπως τις δικές σου) ή στο να τραβάω ερασιτεχνικά με μια ψηφιακή Ολυμπους της πλάκας...

e-ioannis said...

καθε φορα που βλεπω τις φωτο σου,μου δινεται η εντυπωση οτι ειμαι α-καλλιεργητος

Χάρης Ξανθόπουλος said...

Γειά σου ρε μεγάλη καλλιτεχνιδα - blogger κλπ κλπ! Πολυτάλαντο παιδί είσαι λέμε!!! LOL :pvan

Eliza Patrinou said...

rizobreaker,e-ιωάννης : Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με τιμούν ιδιαιτέρως τα σχόλια σας και μου δίνουν ώθηση για μεγαλύτερη προσπάθεια.

harrs: Γεια σου ρε μέγα κκκκ(γαμώτο δε μου βγαίνει..) καλλιτέχνη (ουφ το 'πα) :p :p. Είδες ταλέντα ε΄μοιαξα στο φίλο μου το Χάρη (μπρρρρρ) χα!χα!χα!

Eliza Patrinou said...

rizobreaker: Ξέχασα να πω το βασικότερο που ήθελα. Να θυμάσαι πάντα ότι σημασία δεν έχει το μέσο (φωτογραφική μηχανή, εξοπλισμός κλπ) αλλά ο σκοπός (φωτογραφία). Μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις (φιλική καθαρά) είναι να διαβάσεις τα τεχνικά που θες αλλά να διαβάσεις και το έργο των Μεγάλων (bresson, winogrand, atget, kertesz κλπ κλπ)

(εδώ υπάρχουν κάποια αφιερώματα που θα σε βοηθήσουν http://www.photomind.gr/forum/forumdisplay.php?f=20 , http://www.photomind.gr/forum/forumdisplay.php?f=21 , http://www.photomind.gr/forum/forumdisplay.php?f=38 )

Καλό διάβασμα και καλό κουράγιο :D

 
Copyright © Eliza Patrinou. Partial or total copying of the contents of this site is not permitted.